Meny
EyolfDales_Wolf_Valley.jpg
Eyolf Dales Wolf Valley

Vårens "must"!

Fra alle verdens jazzhjørner strømmer rosende omtaler av Eyolf Dales ambisiøse prosjekt Wolf Valley. Nå kommer oktetten tilbake til Molde der prosjektet først ble virkeliggjort på festivalen i 2016. Bandet er nå aktuelle med sin andre plate på britiske Edition Records. 


Det kom ikke som noen overraskelse på noen at dette bandets første plate ble Spellemannsnominert. Albumet Wolf Valley ble også shortlistet til amerikanske Grammy for «Best instrumental jazz album». Pianisten, komponisten, arrangøren og bandlederen Eyolf Dale øser freidig av de forskjelligste musikalske inspirasjonskilder, og resultatet har blitt helt spesielt attraktivt.

Musikken er ofte melodisk, med tette, varme ensemblepartier. Den er også ekspressiv og rytmisk, dynamisk og skiftende - og aldri kjedelig! I bandet fins det en hop av glimrende solister, blant andre "vår egen" Hayden Powel på trompet, som alle vet å krydre gryta på en ekstra raffinert måte. Den 5. april får publikum en enestående mulighet til å høre dette bandet i levende live.

Eyolf Dale - piano

André Roligheten - saxofon 

Hayden Powell - trompet

Erik Johannessen - trombone

Rob Waring -. vibrafon

Adrian Løseth Waade - fiolin

Per Zanussi -. bass

Gard Nilssen - trommer