Meny
Krediteres___ystein_Haara1.jpg
Miss Tati - Jazzfest!

"Hypnotiserende grooves, karisma og en imponerende stemme"

... og "Hun løfter stemningen til ubeskrivelige høyder"...  Slik oppsummerer Nicolaj Bledvad i Gaffa sine inntrykk etter å ha opplevde Miss Tati på Øya-festivalen. Les gjerne anmeldelsen i lenken nedenfor.

I mai 2017 albumdebuterte endelig Miss Tati fra Bergen med den passende titulerte «Finally, Tati!». Etter et par år med ekstensiv livespilling og singelutgivelser har den norsk/portugisisk/angolanske artisten lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet.

Med bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter (deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017), er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor.

Hennes unike miks av soul, hip hop og RnB, med klare referanser til Lauryn Hill og Erykah Badu, har sørget for at Miss Tati har fått oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser. Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk.

Musikkvideoer:

- Don't Let Go

- Shakedown

- Again & Again

Anmeldelser:

6/6 - By:Larm

5/6 - Øyafestivalen