Meny
TAE.jpg
Transatlantic Express

Et helsikes funk- og grooveparty!

Vi starter høstsesongen med et smell når den svenske (nesten norske) superduoen Staffan William-Olsson (gitar) og Palle Wagnberg (orgel) fra The Real Thing tar med seg tre fenomenale og funky musikere fra USA pluss en like fenomenal nordmann, sax-virtuosen Petter Wettre. William-Olsson, Wagnberg og Wettre kjenner er godt kjent blant vårt publikum.

De leverer alltid fra øverste hylle. Og amerikanerne har en musikalsk CV som er ganske enestående. 
NB! I forkant av konserten inviterer vi til Workshop med gutta i bandet mellom kl. 16:30 - 17:30. De spiller, forteller om musikken sin og svarer på spørsmål. Dette blir en unik mulighet til å komme tett innpå internasjonale toppmusikere, og få innblikk i hvordan de tenker om musisering individuelt og i samspill. 

Her er et lite utvalg av artister de har jobbet med: Arturo Sandoval, Randy Brecker, Mike Stern, Chick Corea, Mariah Carrey, John Legend osv., osv... Her får vi presentert en funky trommeslager av de sjeldne, en ekstremt tight funkbassist og ditto virtuos fretlessbassist som er til å få hakeslepp av. Alt dette krydret med Wettres sax og Bill Scotts vokal. Jøje oss !!!

Besetning:

Staffan William-Olsson (gitar)

Palle Wagnberg (orgel)

J.D. Anderson (trommer)

Nicky Orta (bass)

Petter Wettre (sax)

Bill Scott (vokal)