Meny
Wayne_Brasel.jpg
Wayne Brasel Group

Swingende fire flate

Vi skal kanskje være forsiktige med å predikere hvilken sjanger Wayne Brasel group vil servere for oss denne torsdagskvelden, denne gjengen har nemlig vært innom og fikser det meste. Men vi har en følelse av å bli servert swingende fire flate som får go´foten til å nappe til noe aldeles.

Wayne Brasel er amerikansk gitarist bosatt i Stavanger der han underviser i jazz ved konservatoriet på Bjerksted. Han ar tidligere vært professor i Wien og i Graz Østerike. Han er en imponerende CV, bl.a. som musiker i tv-showet Saturday Night live. Mike Stern, Alex Acuna, Abe Laborial er bare noen av verdensstjernene han har spilt sammen med.

Med seg har han den svært meritterte og allsidige trommeslageren Jeff Boudreaux fra Los Angeles. Han kan skrive legendariske navn som Sammy Davis jr, Wynton Marsalis, HarryConnick Jr, Lee Konitz, Kurt Elling, James Moody +++ som sine medmusikanter (hvor gammel er fyren, egentlig?).

Sunnmøringen Norvald Dahl (piano) og bassist Jens Fossum utgjør resten av bandet. Så her får vi servert swingende jazzmusikk av ekstremt høy kvalitet.

Wayne Brasel - gitar

Norvald Dahl - piano

Jens Fossum - bass

Jeff Boudreaux - trommer