Meny
BH_og_Woodlands.jpg
Bendik Hofseth "Leaves"
Konserter
Torsdag 22. september 20:00
Storyville
« Se hele programmet

Nå i 2022 kommer Bendik og band med helt nytt prosjekt - «Leaves» - som er den siste delen av Forest prosjektet.

Bendik Hofseth sitt prosjekt i 2021 var å slippe fire album. Det skulle til slutt utgjøre boksen Forest som skulle slippes i november 2021. Så kom Covid 19 pandemien og mye måtte gjøres om.

Tre av albumene er nå utgitt digitalt: «Trunks», «Branches» og «Roots». «Roots» er et duoprosjekt med Eivind Aarset og med strykere. «Branches» er en vokal plate og et samarbeid med bandet og engelskmannen Simon Darlow. «Trunks» ble første album ut - utgitt i 2020. Dette er en band plate. 

Bandet består av musikanter som Bendik har spilt mye med i forskjellige konstellasjoner. Supergitarist Eivind Aarset var med helt fra starten, da Bendik spilte inn den kritikerroste IX i 1991 og har spilt mer eller mindre fast med ham siden. Helge Iberg bidro med elegant tangentspill på plata Planets, Rivers and...IKEA fra 1996, bassist Mats Eilertsen var med for første gang på albumet Itaka fra 2005 mens Per Oddvar Johansen har overtatt trommestikkene etter at Paolo Vinaccia ble borte for to år siden.


Bendik Hofseth - saksofon og vokal, Eivind Aarset -gitarer, Per Oddvar Johansen - trommer, Mats Eilertsen - kontrabass, Helge Iberg - flygel