Meny
SagenKvartett-3__FotoHagen.jpeg
Kurt Sagen jazzkvartett
Konserter
Storyville Kafé: Kurt Sagen jazzkvartett
Lørdag 10. desember 13:00
Gratis
Kafe Kurt
« Se hele programmet
«Kurt Sagen Jazz Kvartett» er  regionens ledende band innen Vintage-jazz. Bandet spiller favorittmelodier og klassiske jazzlåter, krydret med egne arrangementer og varierte rytmemønster fra ballader til swing, bossa nova og samba. Dette er stemningsfull og iørefallende akustisk jazz for folk flest.

Kurt Sagen som er bandleder og gitarist, har i en årrekke markert seg innen jazz og underholdnings-musikk i regionen. Han har i sin lange fartstid som musiker vært leder og gitarist i kjente lokale band som «West Coast Swing», «Blue Horn Jazzband», «Intermezzo Duo», «Molvær/Sagen Trio» og «Møre Swing Band».

Sven Bernt Ellingseter fra Fiksdalen er en begavet musiker og saksofonist. Vi hører lyden av «Bjarne Nærem» når han på tenor-saksen framfører «Trubbel» som bossa nova, den varme altsaks-lyden i «Georgia on my mind» eller  «Petite Fleur» på sopran saks.

Miki Campins spiller trommer. Han har Bachelor og Master i perkusjon. Han underviser nå på slagverk i Ålesund. Han gjør seg gjeldende på en rekke framtredende musikk-aktiviteter i regionen. Det er et privilegium å ha ham med som fast medlem også i dette bandet.

Lars Martin Vik er en av regionens fremste kontrabassister, og gjør seg gjeldende i flere av kommunens musikkaktiviteter. Han har musikk-utdannelse fra NTNU i Trondhjem på jazzlinja.

Arrangementet er gratis.