Meny
Siril_Malmedal_Hauge_og_Kjetil_Mulelid__og__Elegant_People.png
Elegant People / Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid – dobbelkonsert
Elegant People, foto: Francesco Saggio - Siril Malmedal Hauge / Kjetil Mulelid, foto: Eirik Havnes
Konserter
Elegant People / Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid – dobbelkonsert
Torsdag 02. november 20.00
Storyville
« Se hele programmet

Elegant People

Kvartetten Elegant People spiller låter fra den omfattende katalogen til Weather Report og Joe Zawinul-proppfull av spilleglede, musikalsk overskudd og driv! I over ti år har bandet hatt årlige konserter på Herr Nilsen i Oslo-til fulle hus og stående applaus.

Jørn Øien (synth) - blant musikere anerkjent som selve Zawinul-guruen i Norge. I årevis har han finslipt Zawinuls synth-lyder, arrangementer og uttrykk. Han er også kjent fra utgivelser med egen trio, samarbeid med Beady Belle, Espen Rud, Geir Lysnes Listening Ensemble, Moment m.m.

Magnus Bakken (sax) - uteksaminert fra Berklee College of Music og kom inn på den norske jazzscenen med storm for få år siden. Han er i dag en av landets mest ettertraktede saxofonister og spiller med blant andre Ninjabeat, Nordic Circles og George Garzone.

Jens Fossum (bass) - er nok Oslos travleste bassist. Som musiker med Hilde Louise Asbjørnsen, Knut Riisnæs Kvartett, Sinatra Songbook m.fl. er han godt kjent for det norske jazzpublikummet, og ga i 2015 ut sitt soloalbum Bass Detector til strålende anmeldelser.

Tore Sandbakken (trommer) - er kjent fra en rekke band som Mapping Oceans, Dag-Filip Roaldsnes Ensemble, Odd S. Albrigtsen Quintet m. fl, og er en av landets fremste jazztrommeslagere, i tillegg til å ha spilt i flere internasjonale prosjekter som Carlo Maria Nartoni Norwegian Trio og Arrigo Cappelletti Quintet.

Siril Malmedal Hauge og 

Kjetil Mulelid

Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid har gjort seg til kjenne i det norske musikkmiljøet de siste årene. Med aktiv turnering, spellemannsnominasjon, og flere lovpriste albumutgivelser fra verdensomspennende presse hver for seg, har de markert seg som en sikker stemme i Norsk musikkliv.

De har begge tilknytning til Midt-Norge. Siril som kommer fra Sunnmøre, begge har studert på jazzlinja i Trondheim, samt at de begge er tilknyttet musikkmiljøet i Trondheim gjennom andre prosjekter. De har jobbet regelmessig sammen siden studietiden - først som kjernen bak jazz / pop-prosjektet Fieldfare, og så igjennom Siril sitt eget soloarbeid med to albumutgivelser, samt konserter på de fleste jazzfestivaler og klubber i Norges kriker og kroker.

Parallelt har Siril markert seg gjennom duoprosjekt med ECM-artist Jacob Young, med to utgivelser, prisbelønninger fra Japan, nominasjon fra "Independent Music Award" i New York, og turnering i store deler av verden, som Europa, Japan og Sør-Korea.

Kjetil har på sin side utgitt 10 album med kvartetten Wako, sin egen pianotrio og som soloartist - dette har ført til hundrevis konserter i Europa og Japan, to millioner strømninger, og lovord fra hele verdens musikalske presseorkester.

Nå er Hauge og Mulelid samlet som duo, og våren 2023 kommer deres debutplate på Grappa Musikkforlag. Musikken bærer preg av Hauge sin klare og uttrykksfulle stemme og Kjetil sitt finurlige pianospill. Det er musikk i et iørefallende landskap, men med en god dose motstand og overraskelser som tar lytteren med inn i deres musikalske univers.

  • Siril Malmedal Hauge - vokal
  • Kjetil Mulelid - piano