Meny
Sagen_Kvartett_2023-3.jpeg
Kurt Sagens jazzkvartett
Konserter
Lørdag 11. november 13.00
Gratis
Kafe Kurt
« Se hele programmet

«Kurt Sagen Jazz Kvartett» med musikere fra Ålesund, Haram og Molde.Sven Bernt Ellingseter-saksofoner, Miki Campins-slagverk, Erik Kristoffer Jenset-kontrabass/Vokal og Kurt Sagen -gitar.

Bandet spiller klassiske jazzlåter, krydret med egne arrangementer.Dette er stemningsfull og iørefallende akustisk jazz for folk flest.

Bandet legger vekt på iørefallende og eviggrønne melodier der mange blir framført i brasilianske rytmer som bossa nova og samba av regionens fremste musikere innen «Vintage Jazz».

Kurt Sagen som er bandleder og gitarist, har i en årrekke markert seg innen jazz og underholdnings-musikk i regionen. Han har i sin lange fartstid som musiker vært leder og gitarist i kjente lokale band som «West Coast Swing», «Blue Horn Jazzband», «Intermezzo Duo», «Molvær/Sagen Trio» og «Møre Swing Band».

Sven Bernt Ellingseter fra Fiksdalen er en begavet musiker og saksofonist. Bernt har lang fartstid fra tidligere band innen soul, rock og blues. Han er også mye brukt som saksofonist i Molde sitt jazzmiljø. Han spiller også fast i «Artur Bleiken og hans Jazzbeskjed».

Miki Campins spiller trommer. Han har Bachelor og Master i perkusjon. Han underviser nå på slagverk i Ålesund. Han gjør seg gjeldende på en rekke framtredende musikk-aktiviteter i regionen. Det er et privilegium å ha ham med som fast medlem også i dette bandet.

Erik Kristoffer Jenset spiller Kontrabass. Han er en ettertraktet musiker i Moldes jazzmiljø. Han er vår faste bassist, men spiller også fast i «Molde Jazzensemble» og «Artur Bleiken og hans Jazzbeskjed». Han framstår som et fyrverkeri på scena med sitt drivende musikalske bass-spill.