Meny
Lama_-_remix.png
Lama
Fra venstre: Olav Tornes, Torstein Fuglseth, Simon Kongshaug, Gunnar Bech, Torgeir Døssland
Konserter
Lørdag 16. desember 12:30
Gratis
Kafe Kurt
« Se hele programmet

LAMA (Live Analog Music Association) er en kvintett med lang fartstid og stor aldersspredning og ditto geografisk spredning, fra Averøya via Eide til Molde.  De spiller swingende og melodiøs musikk inspirert av de store stjernene i amerikansk jazz på 1950- og 60-tallet.

LAMA

Førjuls-konserten,  siste lørdag før jul, har lange tradisjoner i Storyville og har blitt en stor publikumssuksess. Oppgaven har i en årrekke vært ivaretatt av Gunnar Bech og hans Bech-Packers. Men i år er det LAMA som har fått det ærefulle oppdraget med å sette Moldenserne i julestemning. De legger sitt vanlige repertoar til side og presenterer et rikholdig utvalg av amerikanske og norske juleklassikere, og det legges opp til medvirkning fra publikum i form av allsang.

LAMA har invitert Malin Dahl Ødegård som gjesteartist. Malin er vokalist, rapper, komponist og DJ fra Åndalsnes, Hun er utdannet ved jazzlinja på NTNU og er bosatt i Trondheim.  I tillegg til å ta på seg diverse oppdrag som frilans vokalist, spiller hun i bandene JUNO og Jul på Romsdalsk, som begge har gitt ut sine debutalbum.   Hun har skrevet egne tekster på dialekt til mange av de amerikanske klassikerne, og vi regner med å få høre flere av disse på Kafé Kurt.


Malin Dahl Ødegård

Besetning

Malin Dahl Ødegård - gjesteartist / vokal
Olav Tornes - saxofoner
Gunnar Bech - trombone og vokal
Torstein Fuglseth - gitar
Simon Kongshaug - trommer
Torgeir Døssland - kontrabass

LAMA kan bare oppleves i sanntid, de har ingen nettisde, har ikke gitt ut plate og er ikke representert på strømmetjenester. Benytt derfor denne enestående sjansen, møt opp og hør sjøl!


Konserten arrangeres med tilskudd  fra Møremusikerordningen