Meny
Monsund.jpg
“Monsund” fra Sund folkehøgskole
Konserter
“Monsund” fra Sund folkehøgskole
Lørdag 16. februar 20:00
Billetter i døra
Storyville
« Se hele programmet

Det gror godt i jazz-Norge

Jazzlinja på Sund folkehøgskole er nesten å regne som forskole til jazzlinja på NTNU. Her er det utviklet et grundig og selvutviklende læringsmiljø, hvor samspill, musikalitet og håndverk er hovedfaktorene i undervisningen. 

Lørdag 16. februar får Storyville besøk av årets jazzklasse på Sund folkehøgskole og vi presenterer årets prosjektband, Monsund. Bandet skal på norgesturné i uke 6 og 7 og tjuvstarter hos oss. Monsund består av 13 musikanter med forskjellig tilnærminger til jazzmusikk, som resulterer i et sammensurium av musikalske ideer vevd inn i et flittig samspill. Dette er det virkelig verdt å få med seg.

Mange av dagens beste rytmiske musikere har et år på Sund folkehøgskole, og det er ikke tilfeldig. Her får man jobbe konsentrert med allerede flinke studenter og engasjerte lærere. Metodikken som ligger til grunn for undervisningen er praktisk og gehørbasert, hvor veien mellom det man hører, det man ønsker å spille og håndverket for å utføre er kortest mulig. Llæreplan tilpasses for hver enkelt elev, gruppevis og instrumentvis.
Besetning:
Jon Espelid - trommer
Jonas Farstad - gitar
Sol Strøm Jensen - vokal
Erik Egge Jordheim - saksofon
Kristin Øyangen Lindberg - vokal
Oskar G. Lindberget - saksofon
Alf Kippersund Nordseth - trommer
Cornelius Odegard Risberg - gitar
Peter Robertstad - trombone
Audun Rørmark - fiolin
Elias Skeidsvoll - bass
Una Aurora Sand Venås - vokal
Gard Fredrik Hvammen - piano
Tyvlytt:
Vi har ikke mottatt lydfil av Monsund, men her har du utdrag fra tidligere elever som gir et lite inntrykk av hva de holder på med på skolen: