Meny
eyolf_trio.jpg
Eyolf Dale Trio
Konserter
Torsdag 02. juni 20:00
Storyville
« Se hele programmet
Mange av de størst jazzpianistene har gjort sitt fineste arbeid i små formater; Bill Evans, Keith Jarret, Brad Mehldau har alle hatt legendariske trioer, og nå har Eyolf Dale også en - som seg hør og bør!

Musikalsk har Dale alltid beveget seg i et melodisk og rytmisk utforskende, syngende og klangrikt leie, til glede for jazzelskere rundt om i verden. I 2021 kom plata BEING, et særdeles lyrisk og sjelfullt album i skjæringspunktet mellom jazz og klassisk. 

Dale har med seg musikere i det absolutte toppsjiktet i norsk jazz Trommeslager Audun Kleive er en levende legende i norsk jazzhistorie, med nærmere to hundre utgivelser bak seg, utallige turneer i inn og utland, og en formidabel evne til improvisert samspill, har han vært en inspirasjonskilde for flere generasjoner unge musikere. Bassist Per Zanussi har siden sent 90-tall markert seg som en høyst original og søkende musiker og komponist, og er viden kjent for sine egne band og orkestre. Med Kleive og Zanussi er det duket for et uhyre tett og dynamisk samspill med både improvisasjon, uventede vendinger og gjennomarbeidede komposisjoner fra øverste hylle.

Besetning:
Eyolf Dale - piano
Per Zanussi - bass
Audun Kleive - trommer
Sven Persson - lyddesign