Meny
Jazzfest_web.jpg
Jazzfest

Jazzfest på Plassen 28/10 med Miss Tati, Kristin Asbjørnsen og Raknes/Johansen/Huke! Storyville arrangerer for andre gang en minifestival med tre konserter, i tillegg til DJ før og etter Miss Tati.

Felles- og enkeltbilletter for salg. (Velg billettype etter ønske/tilgjengelighet)
Medlems- og årskort kan ikke benyttes til disse konsertene.

Program:
Kristin Asbjørnsen (19:00 i Teatret Vårt)

- Nært og intenst

Fantastiske Kristin Asbjørnsen... Hennes siste album "I´ll meet you in the morning" høstet strålende omtaler både i norsk og europeisk presse og ble etterfulgt av stor konsertvirksomhet i Norge, Frankrike, Spania, Italia, Tyskland og Østerrike.

Kristin er en av de mest særpregede og kritikerroste stemmene i norsk musikk, og er alltid en stor opplevelse å høre live. På stillferdig og besvergende vis omfavnes sangene; rått, groovy og sildrende, båret fram av Kristins eiendommelige sang. Hennes musikere skaper en særegen ensemble-sound, der strenge- og perkusjonsinstrumenter veves inn i et varmt og organisk lydbilde. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk og afroamerikansk musikk, nordisk jazz og kontemplativ kirkemusikk. Det er duket for en unik konsertopplevelse med Kristin Asbjørnsen Ensemble. Vi er heldige som får henne til Molde en sen oktoberkveld.

Melodiøst, stemmenært, trestemt, tekstnært.

Trioen tar utgangspunkt i Eldbjørg Raknes sine låter og idéer. Det meget kritikerroste live-albumet POSSIBLY IN TIME kom ut I mars i fjor, og etter den tid har de kokt seg ned til trio. 

Og i januar 2017 kom EPen HITCHHIKE ute på alle digitale plattformer. Melodiøst, stemmenært, trestemt, tekstnært - kombinert med himmelvide lydunivers og ordløse, pustende og/eller klaustrofobiske planetkræsj. Komponert og improvisert. Med referanser til flere ulike genre. Tre av de mest signifikante stemmene på dagens jazzscene på ett brett, i en bukett, en palett!
Miss Tati (23:00 i Teatret Vårt)
(DJ før og etter konserten)

"Hypnotiserende grooves, karisma og en imponerende stemme",
... og "Hun løfter stemningen til ubeskrivelige høyder"...  Slik oppsummerer Nicolaj Bledvad i Gaffa sine inntrykk etter å ha opplevde Miss Tati på Øya-festivalen.

I mai 2017 albumdebuterte endelig Miss Tati fra Bergen med den passende titulerte «Finally, Tati!». Etter et par år med ekstensiv livespilling og singelutgivelser har den norsk/portugisisk/angolanske artisten lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet.

Med bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter (deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017), er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor.

Hennes unike miks av soul, hip hop og RnB, med klare referanser til Lauryn Hill og Erykah Badu, har sørget for at Miss Tati har fått oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser. Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk.