Meny
Lokaljazzklubbscene.jpg
Lokal jazzklubbscene

Lokal Jazzklubbscene er de lokale musikernes arena og arrangeres som regel på utvalgte lørdagskvelder, og som regel i Storyville. Her kan musikere fra hele fylket framføre alle sjangre innen jazz og beslektet musikk - fra trad til moderne og eksperimentell. Klubben holder lydanlegg og tekniker gratis, mens banda ordner med markedsføring, billetter og vakthold selv. Musikere melder sin interesse ved å sende en kort presentasjon av bandet til  booking@storyville.no, gjerne med lydopptak hvis det finnes. Vi oppfordrer spesielt unge og «upcoming» musikere til å benytte muligheten.

Dette er en god sosial møteplass for musikere og et jazzinteressert publikum!
LAMA_Storyville Jazz Club
Lama - 21. april
Det opprinnelige bandet LAMA ble startet tidlig på 1980-tallet med Lars Martin Thomassen som sentral musiker. Etter en lang tornerosesøvn våknet bandet til liv igjen for ca. 12 år siden med nesten original besetning. Noen utskiftinger av besetningsmedlemmer har skjedd i løpet av de siste åra, og i dagens versjon har LAMA (Live Analog Music Association) følgende besetning:

Olav Tornes - saxofoner,
Gunnar Bech - trombone og sang,
Torstein Fuglseth - gitar,
Carlos Alberici - trommer,
Torgeir Døssland - kontrabass

Repertoaret består hovedsakelig av melodiøse og swingende perler fra hovedstrømningene i amerikansk jazz på 1950- og 60-tallet. Framføringene toppes gjerne med vokalinnslag av bandets unge trombonist, som også er en fremragende sanger.

Bandet har ikke gitt ut plater, har ingen hjemmeside, og er ikke representert på strømmetjenester, de kan bare oppleves direkte, på jazzkaféer og klubber. Benytt denne enestående sjansen, møt opp og hør selv!
Five_Alive_StoryvilleJazzClub
Five Alive - 28. april
Five Alive er et hardtsvingende og fritt bluesband fra Molde, Aukra, Midsund og består av rutinerte jazz- og bluesmusikere.

Arnt Jonny Varhaugvik, sang og munnspill
Geir Vågenes, gitar og kor
Walter Heim, bass og kor
Halvard Raknes, piano og orgel
Espen Krumpolc, trommer
Kakao_StoryvilleJazzClub
Kakao - 12. mai
Ut på lørdag? På Storyvilles lokale jazzklubbscene gjentar vi suksessen med bandet Kakao med Atle Ødegård i spissen. For et årsiden var Storyville tilnærmet fullpakket og bandet høstet jubel under og mellom låtene og stående applaus til slutt.

Kakao består av fem musikere fra Molderegionen som spiller egne låter med norsk tekst. Liv, latter og alvor, i et "jazza" landskap, som spenner vidt. Bandet ble etablert i 2013. Atle Ødegård er komponist og tekstforfatter. Kjell Atle Orø er musikalsk leder og arrangør. De og vi lover en god, snill, varm og underfundig kveld!

Atle Ødegård - Vokal, gitar, banjo og ukulele
Kjell Atle Orø - Tangenter
Olav Tornes - Saksofoner
Kjetil Gjelstenli- Kontrabass og Elbass
Joachim Orvik - Trommer og perkusjon