Meny
Trisak_og_Neptunes_Habit_1200x628.jpg
Ekstra: Trisak og Neptune´s Habit
Konserter
Ekstra: Trisak og Neptune´s Habit
Torsdag 26. november 20:00
Storyville
« Se hele programmet

NB! Kun digitalt forhåndssalg - ingen dørsalg

Som kjent måtte vi dessverre avlyse konserten med Uri Cane trio. Men i stedet for å la denne torsdagen stå ubrukt, besluttet Storyville å slå et slag for våre unge talenter. Da det ryktes at Isak Sigurdsønn Hungnes fra Molde og Isak Austnes fra Trondheim (nå Oslo) planla å arrangere en felles konsert i egen regi med sine repektive band, var veien kort til å invitere dem til Storyville der vi kan tilby profesjonell arrangørhjelp med gratis lokale og teknikk, samt at billettsalg og strenge koronaregler blir ivaretatt. Mens linken mellom jazzlinja på Molde VGS og jazzlinnja ved NTNU i Trondheim er vel etablert, vil møtet mellom kveldens to band også knytte bånd mellom Molde-miljøet og jazzlinja ved Norges Musikkhøyskole i Oslo. Vi gleder oss enormt til å presentere Trisak og Neptune´s Habit med hvert sitt sett på Storyville. Imponerende kvalitet loves!
Trisak
er en nydannet trio, bestående av en ung besetning, tørste etter å berøre et lyttende publikum. Bandets medlemmer går for øyeblikket på jazzlinja ved Molde vgs, og er derfor noe av det ferskeste og mest lokale man har av unge og lovende jazzmusikere her i byen. Trisak er i aller høyeste grad et eksperiment, for å finne ut hvilken kjemisk implosjon som forekommer når man lar en Math rock trommeslager spille standardjazz. Svaret vil vise seg 26. november, men det blir lovet en opplevelse med mye energi, humor og litt tårer. Med seg har de et repertoar bestående i stor grad av standardlåter, nordisk jazz, litt filmmusikk, men også egenkomponert musikk. 

Isak Sigurdssønn Hungnes (piano)
Tarald Kongshaug (kontrabass)
Finn Øverland (slagverk)
Neptune´s Habit 
er en kvintett med utspring fra Sund folkehøgskole og Norges Musikkhøgskole. Bandet tar utganspunkt i svevende og melodisk jazz, men har også rytmiske og hissige partier. Neptune's Habit har mange inspirasjonskilder, men nordisk jazz er en gjenganger i låtene. Med sin uvanlige besetning oppstår det mange ulike muligheter for Neptune's Habit. De skriver musikken selv og gleder seg enormt til å spille for Storyvilles publikum. 

Emil Bø (trombone)
Åsmund Skjeldal Waage (vibrafon)
Isak Austnes (piano)
Henning Lillehaug (trommer)
Bendik Lundsvoll (kontrabass)